B.S.P.D.V.

nieuw logo bspdv

Autobedrijf Scheerders

DRIEBANDEN-KLEIN-TOERNOOI   2020

In sportcafé ’t Vaartje wordt al weer de 30ste editie van het driebandentoernooi voor de kleine tafel gehouden. Deze keer onder de naam AUTOBEDRIJF SCHEERDERS – driebandentoernooi. Er wordt gespeeld volgens het poule-systeem met na-beurt. Binnen een poule van vijf spelers, speelt iedereen tegen elkaar, waardoor wij u kunnen verzekeren van tenminste vier partijen. Een poule wordt op een avond/middag afgewerkt. De beste twee plaatsen zich voor de volgende ronde. Indien nodig wordt een ronde aangevuld met de beste nummers 3. Er wordt gespeeld op een kleine tafel (2.30 m.). Het toernooi wordt gespeeld in de periode maart tot en met mei 2020 in sportcafé ’t Vaartje. Het moyenne is gebaseerd op een speeltafel 2.30 m.

OPZET
Er wordt gespeeld in poules van vijf deelnemers die allen tegen elkaar uitkomen (tot en met de finale). De eerste twee plaatsen zich automatisch voor de volgende ronde. We gaan uit van een juiste opgave van het gemiddelde. Wanneer iemand niet beschikt over een bondsgemiddelde gaan we uit van een reële opgave. Er zal een nauwlettende controle van de gemiddelden zijn.

PRIJZEN              

 

eerste prijs € 150,–
tweede prijs €  75,– Bij gelijk eindigen
derde prijs € 35,– bij de hoogste serie
vierde prijs € 20,– wordt het bedrag
vijfde prijs € 10,– gedeeld
hoogste serie € 10,–

AANMELDEN

Aanmelden bij sportcafé ‘t Vaartje, Vaartweg 137 5106 NC Dongen-Vaart (tel: 0162-312275). Maak gebruik van de inschrijfstrook of via de website http://hetvaartje.com/inschrijvenbspdv/ Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 7,50. Inschrijfgeld bij inschrijving te voldoen op bankrekening NL64RABO11.19.29.725, onder vermelding van uw telefoonnummer.

Inschrijven voor 16 februari 2020

Uw kunt ook inschrijven via de onderstaande link

klik hier voor inschrijven

Autobedrijf Scheerders
DRIEBANDEN-KLEIN-TOERNOOI 2020