B.S.P.D.V.

nieuw logo bspdv

C. v.d. NIEUWENHUIZEN Schilderwerken – Tilburg

Driebandentoernooi 2019 voor de grote tafel

Voor de vijfentwintigste keer organiseert Biljartsportpromotion Dongen-Vaart een grote-tafel-toernooi (2.85 m.). De naam van dit evenement is ook dit jaar C. v.d. NIEUWENHUIZEN SCHILDERWERKEN TILBURG-driebandentoernooi. Het toernooi in sportcafé ’t Vaartje begint in september en het eindigt in december/januari. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met het competitieschema.

OPZET
Er wordt gespeeld in poules van vijf deelnemers die allen tegen elkaar uitkomen (tot en met de finale). De eerste twee plaatsen zich automatisch voor de volgende ronde. We gaan uit van een juiste opgave van het gemiddelde. Wanneer iemand niet beschikt over een bondsgemiddelde gaan we uit van een reële opgave. Er zal een nauwlettende controle van de gemiddelden zijn.

PRIJZEN              

 

eerste prijs € 150,–
tweede prijs €  75,– Bij gelijk eindigen
derde prijs € 35,– bij de hoogste serie
vierde prijs € 20,– wordt het bedrag
vijfde prijs € 10,– gedeeld
hoogste serie € 10,–

AANMELDEN

Aanmelden bij sportcafé ‘t Vaartje, Vaartweg 137 5106 NC Dongen-Vaart (tel: 0162-312275). Maak gebruik van de inschrijfstrook of via de website http://hetvaartje.com/inschrijvenbspdv/ Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 7,50. Inschrijfgeld bij inschrijving te voldoen op bankrekening NL64RABO11.19.29.725, onder vermelding van uw telefoonnummer.

INSCHRIJVEN VOOR 15 SEPTEMBER 2019!

Uw kunt ook inschrijven via de onderstaande link

klik hier voor inschrijven

C. v.d. NIEUWENHUIZEN Schilderwerken – Tilburg